В избранное   0562 39-22-23  068 239-22-23  067 637-15-26  096 331-31-30
Корзина
About us    Карта сайта
Партнеры
Siemens
Delta Electronics
Advantech
Belden
Rittal
QNX Software Systems
Schneider Electric


Важлива інформація з виставки SPS/IPC/Drives від Delta Electronics про партнерство з CODESYS Group

Важлива інформація з виставки SPS/IPC/Drives від Delta Electronics про партнерство з CODESYS Group
27.02.2019 11:29
Delta оголосила про нове партнерство з CODESYS Group на виставці і представила оновлене рішення керування рухом на платформі CODESYS та свого нового ПК-сумісного контролера керування рухом серії MH2.

Компанія Delta щойно брала участь у виставці SPS / IPC / Drives   у Нюрнберзі (SPS 2018), яка є дуже цілеспрямованою промисловою подією в Німеччині, з 27 по 29 листопада, і представила свої продукти розумної автоматизації та рішення з темою «Інновації та розумна автоматизація для модернізації промисловості».

Delta оголосила про нове партнерство з  CODESYS Group на виставці і представила оновлене рішення керування рухом на платформі CODESYS та свого нового контролера керування рухом на  основі ПК серії MH2.

Промислові рішення Delta були яскраво представлені топовим контролером руху на основі ПК, контролером руху EtherCAT на ПЛК та системами для деревообробних та пакувальних машин.

Для високотехнологічного інтелектуального обладнання та моніторингу виробництва, новий людино-машинний інтерфейс  (HMI) серії DOP-100 компанії Delta був ефектним в інтерактивній демонстрації гоночних автомобілів у реальному часі з зручним інтерфейсом та мультимедійними функціями.

Для автоматизації технологічних процесів компанія Delta представила високонадійне, енергозберігаюче та автоматизоване рішення для очищення та підготовки води на основі своїх успішних  впроваджень у Європі та Азії.

Пан Енді Лю, генеральний директор бізнес групи промислової автоматизації Delta (Delta IABU), повідомив, що останніми роками світові виробники всіх галузей промисловості почали застосовувати інтелектуальні виробничі рішення для підвищення своєї конкурентоспроможності.

У відповідь, компанії з автоматизації світового класу зосереджують увагу на галузевому обладнанні та рішеннях з глибоким промисловим ноу-хау, високоякісними продуктами та програмним забезпеченням.

 "Delta, з більш ніж двадцяти річним досвідом роботи в галузі автоматизації і потужними науково-дослідними і виробничими можливостями, дотримується розумних, гнучких і найбільш відповідних рішень для автоматизації для різних галузей", - сказав пан Лю.

Енді зазначив, що співпраця Дельта з компанією CODESYS призведе до вирішення проблем, які задовольнять потреби багатьох провідних гравців у сфері автоматизації в Європі, а також може зробити CODESYS доступною для великої клієнтської бази Delta в Азії.

Для застосування в різних галузях промисловості, Delta успішно застосувала своє рішення по підготовці та очищенню води на водоочисному заводі Комотіні в Греції і допомогла побудувати високоавтоматизовану, високоякісну систему обробки та очищення води ще в 2013 році. Цей досвід допоміг Delta досягти ще однієї історії успіху, запропонувавши рішення для очищення стічних вод для фабрики відомої текстильної компанії в Китаї.

Delta також запускає більше продуктів та рішень для автоматизації різних галузей, таких як пакування, обробка продуктів харчування та деревообробка в регіонах EMEA, заснованих на великому досвіді у Тайвані та Китаї.

Delta та CODESYS оголошують про партнерство задля нової системи керування рухом

Для розширення прогресу рішень компанії Delta в управлінні рухом і задоволення потреб клієнтів, Delta провела прес-конференцію під час SPS 2018 і оголосила про своє нове партнерство з 3S-Smart Software Solution GmbH, членом групи CODESYS і творцем лідующого на ринку 61131-3 промислового програмного забезпечення CODESYS. Пан Дітер Хесс, генеральний директор групи CODESYS, взяв участь у прес-конференції, щоб випустити цю цікаву новину разом з Delta.

Пан Дітер Хесс сказав: «Ми дуже раді вітати Дельту у спільноті CODESYS, яка зараз включає близько 400 виробників обладнання та більше 10 000 розробників. Delta є визнаним ім'ям у світі промислової автоматизації, тому це важливе партнерство для обох сторін. Ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю з Delta, щоб допомогти їм обслуговувати своїх клієнтів і максимально використовувати їхній апаратний портфель ».

CODESYS є одним з найбільш широко використовуваних систем розробки IEC 61131-3 на ринку. CODESYS пропонує повні функціональні можливості сучасного інструмента розробки IEC 61131-3; включаючи інтегровану візуалізацію з різними клієнтами, інтегрований зв'язок з усіма стандартними системами fieldbus, функціональні можливості руху, рішення щодо безпеки та комунікаційні інтерфейси.

Патрік Хьюг, керівник департаменту розвитку бізнесу та управління продуктами, EMEA у компанії Delta's IABG, зазначив, що додаткові витрати створюються, коли виробник додає нову платформу автоматизації. Завдяки інтеграції CODESYS, Delta прагне знизити кількість інженерних витрат що потребуються.

“Переходячи на іншу платформи руху або додаючи нову, потрібно написати новий код. Метою є зменшення початкового часу переходу при додаванні нової платформи.

Стандартизуючи CODESYS, ми значно полегшуємо життя клієнтів для використання продуктів автоматизації Delta. Замість того, щоб мати різні програми для програмування кожної з їх платформ, вони зможуть писати код на одній платформі для всіх своїх продуктів Delta. І головне в CODESYS полягає в тому, що у вас є ціла спільнота розробників. Існує багато досвіду для використання », - сказав Патрік.

Компанія Delta запустила свій новий масштабований IPC з підтримкою CODESYS, серії MH2 на SPS IPC Drives 2018. Платформа CODESYS об'єднує функції керування трьома основними промисловими контролерами: програмованими логічними контролерами (PLC), людино- машинними інтерфейсами (HMI) і керуванням рухом, покращуючи можливості керування рухом серії MH2 і будуючи високошвидкісне рішення високої точності керування рухом EtherCAT за допомогою периферійних пристроїв.

Завдяки технології CODESYS серія MH2 забезпечує зручний інтерфейс керування рухом і має сильні функції керування рухом, які дозволяють синхронне керування до 64-ма сервоприводами змінного струму серії ASDA-A2-E для 64 осей, стандартними компактними приводами змінного струму серії MS300 і дистанційним введенням-виведенням через  модулі R1-EC по EtherCAT.

Delta планує продовжувати розгортати продукти, які підтримують CODESYS і продовжуватиме підтримувати існуючі платформи руху та автоматизації. Завдяки рішенням керування рухом, які  використовують CODESYS, Delta відкриє нові двері на азіатський ринок для виробників європейського промислового обладнання.

Завдяки темі «Інновації та розумна автоматизація для промислової модернізації», Delta яскраво представила рішення з історіями успіху для модернізації промисловості на SPS цього року, включаючи:

Рішення для обробного центру для деревообробки: включає ПК-контролер серії MP1 як основний контролер. Вбудована у  MP1 функція управління портальними осями дозволяє керувати шістьма осями, а також здійснює точне керування порталом та рухом для обробки за допомогою 4-х  наборів з сервоприводів серії ASDA-A2-E та двигунів. Це рішення також застосовує стандартний компактний привід MS300 серії для регулювання змінної частоти осі шпинделя для виконання стабільного, високошвидкісного фрезерування, свердління, обрізки та багато іншого. Всі ключові компоненти підтримують комунікацію EtherCAT для побудови високоточної системи обробки деревини.

 

Рішення для водопідготовки та водоочищення забезпечує стабільні, надійні інтегровані системи автоматизації для процесів очищення води, включаючи: приплив води, седиментацію, фільтрацію та випуск води. Рішення компанії Delta охоплює: SCADA-систему DIAView та промислові панелі IPC серії для моніторингу та управління станціями / обладнанням для обробки води в реальному часі; серія ПЛК серії AH500 з гарячою заміною та промисловий комутатор Ethernet серії DVS для керування та зв'язку між станціями; перетворювачі частоти для  насосів та вентиляторів IP55 серії CFP2000 для регулювання частоти обертання вентилятора і насоса із змінною частотою; серія HMI панелів DOP-100 для налаштування параметрів та моніторингу на місці.

Рішення для очищення води компанії Delta були застосовані:
- Водозавод Комотіні в Греції в 2013 році впровадив автоматизовану систему обробки води для досягнення стабільного, високоякісного водопостачання для 70000 місцевих жителів.
- очисні споруди заводів тайванської текстильної компанії в Китаї. Будучи однією з п'яти найбільших у світі текстильних компаній, цей клієнт прийняв рішення для очищення води Delta для переробки 6 000 ~ 10 000 тонн стічних вод для обробки та виробництва текстилю на заводі в Китаї, а також здійснив віддалений моніторинг через систему SCADA DIAView.

 

Автомобільні гонки з демонстрацією HMI Live Streaming: На основі концепцій розумних виробничих ліній, ця демонстрація була побудована для  реальних застосувань і для розваги. Вона підкреслює найновіші вдосконалені 12-дюймові / 15-дюймові HMI-пристрої серії DOP-100, які мають мультимедійні функції, багатомовний інтерфейс і комунікацію Ethernet. Обладнані високопродуктивними двоядерними мікропроцесорами ARM7 і високоякісним дисплеєм з високою роздільною здатністю, LCD монітори DOP-100 підходять для високо інтегрованих, гнучких виробничих процесів, а також керування та контролю обладнання.

Ця демонстрація використовує три серії HOP DOP-100 для учасників, щоб керувати і контролювати прогрес трьох гоночних автомобілів, відповідаючи на запитання гри. Кожен автомобіль має приз, який учасник-переможець отримує після прибуття на фінішну лінію. DOP-100 також керує IP та аналоговими камерами, встановленими на гоночній трасі, для відстеження та запису ключових моментів перегонів, коли вони запускаються інтелектуальними датчиками для відтворення. Загальний Live Stream про перегони транслюється ще на 4 DOP-100, які  розташовані на демонстраційному стенді.



Новости
Вітаємо з Новим, 2024 роком! Графік роботи на свята.

  30, Декабрь 2023

«Вони до нас у нічний час!»

  04, Июль 2022

Ми працюємо !

  22, Март 2022


Подписка на
рассылку новостей
   Архив новостей
Опрос
Семінар-презентація з АСУ ТП та приводу
Я не маю часу ходити на семінари
Піду, якщо суміщений із виставкою
Піду, якщо суміщений із навчанням
Webinar-а цілком достатньо
Публикации
Промислові комп'ютери мають нормовані показники напрацювання на відмову (MTBF), що досягають сотень тисяч годин безперервної роботи
  читать    
Забезпечуючи гарантований час процесорної обробки кожної програмної підсистеми, адаптивна декомпозиція помітно скорочує трудовитрати на інтеграцію всієї системи.
  читать    
Завдяки розробкам компанії Adobe Systems, понад 300 мільйонів мобільних пристроїв мають графічний інтерфейс користувача (ГПІ/GUI), створений на основі технології Adobe Flash.
  читать    
Після завантаження системи в багатьох додатках, що вбудовуються, повинні бути виконані певні дії протягом жорстко обмеженого тимчасового відрізка.
  читать    
Опис різних варіантів створення насосної станції з каскадним керуванням, аналіз їх переваг та недоліків, вибір раціонального варіанту, опис необхідного обладнання
  читать    
Розробники систем, що вбудовуються, виявляють все більший інтерес до операційної системи Linux. Тим не менш, стандартне ядро Linux не забезпечує передбачуваний час відгуку.
  читать    
  Архив публикаций
2013 © АО "Системы реального времени - Украина"
Использование материала только со ссылкой на сайт
Дизайн и
разработка